Interrupteur de lampe de travail - Vert
9,- HT 10,89 TTC
Contenu : 1

Interrupteur de lampe de travail - Vert

 • 15041
 • 9,- HT 10,89 TTC
  Contenu : 1

  test

  Commandez avant 14h pour une expédition aujourd'hui,
  livraison env. 1-3 jours ouvrables

  • Livraison Gratuite !
  • 100 jours pour changer d’avis
  • 95% de satisfaction client
  • 180 ans d’expérience

  Description

  Hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijs

  Deze universele aan/uit schakelaar is voorzien van een verlicht ‘werklamp’ symbool en is eenvoudig te installeren in jouw voertuig. De schakelaar is voorzien van een rode LED indicator en licht op wanneer deze is ingeschakeld. De schakelaar kan door de beperkte afmetingen op iedere gewenste plek geïnstalleerd en aangesloten worden op het 12 volt circuit van jouw voertuig. Tevens heeft de schakelaar een diameter van 20,2 mm

  Schakelaar met symbool

  Wens je meerdere schakelaars te installeren zonder symbool? Neem dan één of meerdere universele schakelaars met een rode LED indicator.

  In combinatie met LED werklamp

  De high performance LED werklamp bestaat uit kwalitatief hoogwaardig zwart kunststof en is minimalistisch afgewerkt. De werklamp is compact, robuust, en heeft een lengte van 15,20 centimeter. De werklamp is uitgerust met 6 witte LEDS van 3 watt en heeft een totale lichtopbrengst van 1.440 lumen. De werklamp heeft een laag stroomverbruik, een maximum vermogen van 18 watt en is eenvoudig aan te sluiten op het 9-32 volt circuit. De LED werklamp heeft een IP67 certificaat en is dus bestand tegen waterindringing door onderdompeling en volledig beschermt tegen stof. Deze LED werklamp is perfect te combineren met de universele werklamp schakelaar.

  Spécifications techniques

  Matériau: Polypropylène
  Couleur: Noir
  Diamétre: 20,2 mm
  Charge maximum: 20 A
  Revenir en haut de la page