Transparante T-BOXX 321 inclusief 8 inzetbakjes
55,- HT 66.55 TTC
Contenu : 1
Transparante T-BOXX 321 inclusief 8 inzetbakjes

Transparante T-BOXX 321 inclusief 8 inzetbakjes

 • SBXEN6
 • 55,- HT 66.55 TTC
  Contenu : 1

  test

  Délai de livraison 15 Jours ouvrables

  • Livraison Gratuite !
  • 100 jours pour changer d’avis
  • 95% de satisfaction client
  • 180 ans d’expérience

  Description

  Hoogwaardige kwaliteit, praktisch in gebruik

  De T-BOXX G zorgt voor overzicht gedurende je werkdag. De T-BOXX G is geproduceerd van kunststof en daardoor zeer licht, robuust, slagvast en geschikt voor talrijke doeleinden. Dankzij de rubberen handgreep is de T-BOXXX G enorm comfortabel te dragen en door de grote openingshoek van het deksel kan je zonder problemen bij je materiaal. Door het transparante deksel van polycarbonaat heb je altijd en overal zicht op je onderdelen. De T-BOXX G heeft een maximale laadcapaciteit van 10,4 kg en weegt 2,35 kg. De T-BOXX is extreem licht, duurzaam, handig in gebruik en een onmisbaar hulpmiddel voor elke vakman.

  Verhoogde efficiëntie

  De T-BOXX G komt met 8 inzetbakjes van één op één centimeter. De T-BOXX G is flexibel in te richten door afzonderlijke inzetbakjes te verplaatsen, verwijderen of bij te kopen. Je hebt altijd een goed overzicht over de voorraad en de kleine onderdelen waardoor je eenvoudig voorraadtekorten kan identificeren en aanvullen. De T-BOXX G verhoogt je efficiëntie en bespaart je tijd. Alleen maar voordelen!

  Moeiteloos verplaatsen

  Heb je meerdere T-BOXX G koffers of andere omvangrijke vracht die je moeiteloos wil verplaatsen? Dat kan met de inklapbare T-BOXX trolley. De trolley is geproduceerd van aluminium en daardoor zeer stabiel, licht, duurzaam en gemakkelijk te vervoeren. De trolley is ontworpen voor het vervoer van T-BOXX koffers en omvangrijke vracht die door middel van de geïntegreerde riem met snelsluiting in no-time, veilig kunnen worden bevestigd. De aluminium trolley is inklapbaar en kan ruimtebesparend in het voertuig worden opgeborgen. In slechts een paar handelingen is het vervoerssysteem klaar voor gebruik. De trolley verplaatst zich door middel van twee grote, robuuste rubber wielen. De trolley is belastbaar tot 150 kg en heeft een inklapbaar en uitschuifbaar handvat.

  Spécifications techniques

  Couleur: Grijs/transparant/blauw
  largeur: 440 mm
  Hauteur: 80 mm
  Profondeur: 350 mm
  Matériau: Polypropeen, polycarbonaat en polystyreen
  Charge maximum: 10,4 kg
  Poids: 2,45 kg
  Revenir en haut de la page