Portierbescherming Sprinter/Crafter H1 2006-2017 (schuifd. links
À partir de 31,50 HT 38,12 TTC
Detailfoto schuifdeur paneel hout

Portierbescherming Sprinter/Crafter H1 2006-2017 (schuifd. links

 • PANELEN14112-volkswagen-crafter
 • Choisissez votre couleur:

  À partir de 31,50 HT 38,12 TTC

  test

  • Livraison Gratuite !
  • 100 jours pour changer d’avis
  • 95% de satisfaction client
  • 180 ans d’expérience

  Description

  • Deurpaneel schuifdeur onderzijde in 5.5 mm hechthout
  • Digitaal ingemeten en CNC gefreesd, nauwkeurige pasvorm
  • Montagemateriaal en handleiding inbegrepen
  • 100% FSC gekeurd, duurzaam berkenhout
  • Snelle en gratis levering

  Deurpaneel schuifdeur onderzijde hechthout, voordelige bescherming tegen kostbare schades

  Je zult het net zien, heb je zojuist je nieuwe Volkswagen Crafter 2006-2017 opgehaald, valt of schuift er tijdens één van je eerste ritten iets tegen de binnenkant van je onbeschermde schuifdeur. Het resultaat: een flinke deuk en dus een dure schade. Met een deurpaneel voor de schuifdeur van je Crafter heb je alvast één zorg minder. Het is namelijk gemaakt om flinke klappen op te vangen.


  Wil je niet alleen de schuifdeur maar de gehele laadruimte beschermen? Kies dan een combinatie met onze wandbetimmering of een complete betimmering als je met één druk op de knop je gehele laadruimte wilt beschermen.

  Nauwkeurige pasvorm en hoogwaardig duurzaam materiaal

  Onze schuifdeurpanelen worden digitaal ingemeten, waarna ze CNC gefreesd worden. Dit zorgt voor een constante kwaliteit in pasvorm. Het deurpaneel voor de Crafter is gemaakt van 5.5 mm dik berkenhout en vochtbestendig vanwege de watervaste verlijming. Hierdoor is het afwasbaar en bestendig tegen vetten en oliën. Het hout bestaat uit meerdere lagen waardoor het de optimale sterkte en flexibiliteit heeft om flinke klappen op te vangen. Ook zorgt het ervoor dat de laadruimte van je Crafter direct vlak afgewerkt is.


  Je kunt bij hechthout deurpanelen kiezen voor een bruine of grijze kleur, afhankelijk van je voorkeur of de rest van de bestaande betimmering van je bedrijfswagen. Voor de bovenzijde van de schuifdeur bieden we ook panelen aan. Als je een raam hebt kun je deze het beste tegen inbraak beschermen met een raamrooster.

  Montage deurpaneel schuifdeur, (bijna) iedereen kan het!

  Door onze voorbereiding van het schuifdeurpaneel monteer je het snel en eenvoudig binnen 10 minuten. Het deurpaneel is voorzien van voorgeboorde gaten op de juiste punten. Met het meegeleverde montagemateriaal en duidelijke handleiding is de montage uit te voeren door iedereen die een beetje handig is.


  Door de zelftappende schroeven hoeft er niet eerst voorgeboord te worden, deze schroef je direct in de carrosserie. Maar dat hoeven we aan jou als professionele vakman/vrouw of toegewijde thuisklusser natuurlijk niet uit te leggen.

  Avantages

  Protège votre espace de chargement des chocs Protège votre espace de chargement des chocs
  Zorgt voor een nette en vlakke wandafwerking van de laadruimte Zorgt voor een nette en vlakke wandafwerking van de laadruimte
  Montage eenvoudig zelf uit te voeren Montage eenvoudig zelf uit te voeren
  Inclusief montagemateriaal en handleiding Inclusief montagemateriaal en handleiding
  Perfect op maat voor jouw bus Perfect op maat voor jouw bus

  Spécifications techniques

  Matériau: Bois
  Model: Schuifdeuren
  Configuration: Onderkant
  Revenir en haut de la page