Laadruimte betimmering compleet Fiat Doblo 2011-2017
535,- HT 647,35 TTC

Laadruimte betimmering compleet Fiat Doblo 2011-2017

 • LAADRUIMTECMPLT49-1-opel-combo
 • Configuration :

  Wielkasten:

  535,- HT 647,35 TTC

  test

  • Livraison Gratuite !
  • 100 jours pour changer d’avis
  • 95% de satisfaction client
  • 180 ans d’expérience

  Description

  • Pakket met complete betimmering voor de laadruimte van jouw Opel Combo 2011-2017
  • Laadvloer 9mm, alle wand- en deurpanelen hout bruin (5.5 mm) en montagemateriaal
  • Deurpanelen afhankelijk van type bus en cabine (geen schuifdeurpanelen bij dubbele cabine)
  • Digitaal ingemeten en CNC gefreesd, nauwkeurige pasvorm
  • 100% FSC gekeurd, duurzaam berkenhout
  • Betimmering compleet Opel Combo , met één muisklik je bus beschermd tegen schades

   Elke dag aan het timmeren, zagen, schilderen, slopen of bouwen? Zonder laadruimte betimmering kan gereedschap en ander rondschuivend materiaal je bus beschadigen en ervoor zorgen dat er deuken en krassen ontstaan. Je bedrijfswagen ziet er dan niet meer nieuw en fris uit, met als bijkomend nadeel dat de (inruil)waarde vermindert.
   Onze oplossing? Een kant-en-klaar complete betimmering die jij eenvoudig zelf kunt monteren.

   Bespaar op materiaal- en montagekosten met dit doe-het-zelf pakket

   Kun jij met een schroefmachine overweg? Dan kun je jouw Combo gemakkelijk zelf voorzien van onze hoogwaardige laadruimtebetimmering. Op de juiste plaats houden en vastschroeven op de voorgeboorde punten of meegeleverde kunststof clips is alles wat je hoeft te kunnen voor de montage van dit pakket. Bespaar dus eenvoudig op montage- en materiaalkosten die je anders zou uitgeven bij de dealer of garage!

   De inhoud van het betimmering compleet pakket

   In het betimmering compleet pakket voor de Combo zit alles wat je nodig hebt om je bus zelf te betimmeren. De basis is een laadvloer met een dikte van 9mm, gevolgd door alle wand- en deurpanelen voor schuifdeur(en) en achterdeuren in bruin hout. Alle onderdelen zijn digitaal ingemeten en speciaal op maat geproduceerd voor jouw Opel Combo 2011-2017. Het grootste voordeel is dat je niet zelf dagen hoeft te meten en te zagen, of een losse betimmering samen hoeft te stellen. Jouw Combo ziet er in een handomdraai professioneel en strak afgewerkt uit.

   Met dit betimmering compleet pakket bespaar je dus op zowel tijd, materiaal- én montagekosten! Wat houdt je nog tegen?


   Tips: Leg de laadvloer op zijn plaats met zijn tweeën, de meeste van onze laadvloeren worden in één geheel geleverd. Voor het monteren van de laadvloer heb je een inbussleutel 5 nodig.

  Avantages

  Avec une découpe unique et sur-mesure pour votre fourgon vous vous assurez une protection optimale. Avec une découpe unique et sur-mesure pour votre fourgon vous vous assurez une protection optimale.
  Les revêtements ont été pensés pour pouvoir résister à la plupart des chocs. Les revêtements ont été pensés pour pouvoir résister à la plupart des chocs.
  Installation rapide et facile en 60 - 90 minutes. Incluant la notice d’installation, visserie. Les trous sont pré-percés. Installation rapide et facile en 60 - 90 minutes. Incluant la notice d’installation, visserie. Les trous sont pré-percés.

  Notice de montage

  Revenir en haut de la page