Meroni UFO 3 Comfort - Beveiligingsslot
À partir de 159,- HT 192,39 TTC

Meroni UFO 3 Comfort - Beveiligingsslot

 • C11.3.01
 • Nombre de serrures:

  À partir de 159,- HT 192,39 TTC

  test

  • Livraison Gratuite !
  • 100 jours pour changer d’avis
  • 95% de satisfaction client
  • 180 ans d’expérience

  Description

  Over de Meroni UFO 3 Comfort

  • Hoogste graad in beveiliging
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Duurzaam roestvrijstaal
  • Inclusief 3 sleutels (2 bij een enkel slot)
  • Te gebruiken als Slamlock (zelfsluitend bij sluiten) 
  • Slotcertificeringen: SS102:2019 – GOLD en EN12320:2012

  De beste slotkeuze bij intensief gebruik

  Beschrijving Meroni UFO 3 Comfort

  Bij BusinBedrijf begrijpen wij hoe belangrijk jouw bus voor je is. Naast een goed werkende, goed ingerichte bus en goed materiaal is ook de beveiliging van jouw bus en deze materialen noodzakelijk. Op jaarbasis wordt er alleen al in Nederland in duizenden bedrijfswagens ingebroken. Om dit bij jouw bus te voorkomen, hebben wij ons assortiment ingericht met de beste beveiligingssloten om jouw bus te beveiligen tegen inbraak en diefstal.

  Beveiliging

  Het Meroni UFO 3 Comfort beveiligingsslot is een onderdeel van de categorie beveiliging. Door middel van deze sloten beveilig je zowel de achter- en/of schuifdeuren van jouw bus. Het beveiligingsslot van Meroni is gemaakt van HRC 52:54 staal waardoor het niet roest en het bestand is tegen boren. Doordat het geen openingen heeft waar gereedschap tussen gestoken kan worden, is het optimaal beveiligd tegen inbraak. Elk deurslot bestaat uit twee montageplaatjes die op de bus worden geplaatst. Zodra de deur sluit, is het slot van jouw bus direct goed afgesloten en beveiligd tegen inbraak. Naast het feit dat de Meroni UFO is gemaakt van massief anti-inbraak materiaal, werkt het door de zichtbare bollen ook ideaal als preventief anti inbraak middel.
  Extra sleutels bijbestellen tijdens de bestelling en achteraf is mogelijk.

  Slamlock

  De UFO 3 Comfort beveiligingssloten zijn te gebruiken door middel van het Slamlock principe. Dit houdt in dat de sloten direct sluiten wanneer de deuren van de bus dichtvallen. Voor het sluiten van de deursloten is dus geen sleutel nodig. Deze variant biedt jou de mogelijkheid om jouw bus ten alle tijden te beveiligen tegen inbraak en diefstal. De Slamlock wordt vooral gebruikt door de pakketdiensten. Hierbij is het altijd van belang om de bus op slot te hebben. Dit in verband met het in meerdere malen per dag openen van de laadruimte. Het voornaamste doel van de Slamlock beveiligingssloten is het ten alle tijden beveiligen van de lading in de bus.

  Kwaliteit

  Zoals alle andere Meroni sloten is ook het UFO 3 Comfort beveiligingsslot geschikt voor ieder type bedrijfswagen. De 15-pins cilinder beveiliging in combinatie met de high-resistant omkeerbare platte alpaca sleutel, maakt het bijna onmogelijk om het slot te kraken. Door de eenvoudige montage handleiding is het monteren vereenvoudigd voor je.
  Het slot heeft een SS102:2019 – GOLD en EN12320:2012 certificering. Dit maakt dat dit slot onder de hoogste beveiligingsgraad valt.

  Avantages

  Pouvoir de dissuasion important sur les cambrioleurs grâce à un design imposant visible de loin. Pouvoir de dissuasion important sur les cambrioleurs grâce à un design imposant visible de loin.
  Assemblage rapide en 10 minutes pour le bloque porte, en 30 à 60 minutes pour les serrures. La visserie et la notice de montage sont incluses. Assemblage rapide en 10 minutes pour le bloque porte, en 30 à 60 minutes pour les serrures. La visserie et la notice de montage sont incluses.
  Matériaux résistants en acier inoxydable. Résistance anti-perçage, anti-crochetage, intempéries. Matériaux résistants en acier inoxydable. Résistance anti-perçage, anti-crochetage, intempéries.
  La majorité de nos serrures sont certifiées TUV CNPP. Un gage de qualité et de sécurité. La majorité de nos serrures sont certifiées TUV CNPP. Un gage de qualité et de sécurité.
  Chez Vehikit nous sélectionnons des produits de qualité produits à proximité. Italie, Pays Bas, Europe. Chez Vehikit nous sélectionnons des produits de qualité produits à proximité. Italie, Pays Bas, Europe.

  Spécifications techniques

  Brand: all
  Modéle: all
  Revenir en haut de la page